riemerblog


Ga naar de inhoudsopgave

over MIJ

over MIJ

Riemer

1 juli 2009

De bedoeling van mijn weblog is om mee te doen met de mogelijkheden van de moderne internet ontwikkelingen, zoals blogs, twitter en facebook, maar vooral om zo ook allerlei relevante en minder relevante zaken naar voren te brengen. Zichtbare aspecten in het leven en onzichtbare. Het zal dus persoonlijk kunnen worden, maar toch ook informatief. inhakend op wat er zoal rondom mij heen gebeurt. Dat hangt, denk ik, ook wel een beetje samen met de reacties die ik krijg. Behalve sterfelijk mens ben ik ook een volgeling van de Heer Jezus Christus met eeuwigheidsleven en dat zal zeker ook hier aan de orde komen. Voor mij, geboren in 1932, in Friesland, nu wonend in het nieuwe Utrecht (Leidscherijn), is deze vorm van communicatie voor mij een totaal nieuwe vorm. Tussen mijn geboorte en nu ligt een lange periode van zeer actief bezig zijn. Via schoolopleidingen, werken bij de bank, universiteit theologie, kwam de periode van actief zijn in zending en gemeente opbouw. Veel Bijbelonderricht en studies heb ik kunnen geven, naast inzet in pastoraat, in gemeentebouw in zowel in Holland, Belgie, Engeland, Duitsland, als ook in goede ontmoetingen en presentaties in sommige Bijbelscholen daar. Ook heb ik veel gemeenten in alle destijds gesloten landen (vroeger communistisch Oostblok) kunnen dienen, samen met brother Andrew (Anne van der Bijl) in Opendoors (vroeger Kruistochten) gedurende bijna 10 jaar, daarnaast christenen ontmoet in Albanie, ook Cuba bezocht, en ook nog, via onze plaatselijke gemeente in Utrecht, onze uitgezonden zendelingen in Gabon,Thailand, Taiwan bezocht en hun gemeenten gediend. Veel indrukken opgedaan bij bezoeken aan Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Frankrijk, Griekenland, Korea, Amerika. Afgesloten in de laatste periode van de 40 jaar actieve inzet, 28 jaar betrokken geweest bij de opbouw van de Volle Evangelie Gemeente in Utrecht. Alle jaren vol uitdagingen en ervaringen en wonderen en dus ook veel beslissingen, risico's en gevaren. Al die jaren de trouw en levende tegenwoordigheid van God in Jezus Christus ervaren. Uiteraard ergens in die periode getrouwd met mijn Els. We hebben drie zonen, vijf kleinkinderen en inmiddels een achterkleinkind. Nu dan een heel andere uitdaging via mijn riemerblog en intussen volop genieten van onze vrije oude dag. Misschien lukt het me helemaal niet om deze blog goed te doen en actief in te spelen in het geheel van deze moderne omgangsvormen - zoals riemerblog, facebook en twitter en Hyves.

Het zij zo !Ik zou het enorm waarderen als je op de inhoud reageert,


Je zou ook je kunnen inschrijven voor de maandelijkse blog-brief !De DUIF is het symbool geworden van de uitstorting van de Heilige Geest.

het ga je goed - tiege bęst - all the best - sto kalo !!!

Dit is mijn wens voor jou in deze maand !deze maand | over MIJ | ervaring met God | gedichten-videos | studies | archief | contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu
eXTReMe Tracker
-------------------------